HABER Sırt çantası giyen yeni Kia ProCeed ortaya çıktı!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Kia, tamamen yenilenen yeni ProCeed’i Paris Otomobil Fuarı öncesi resmen görücüye çıkardı. Hot-hatch görüntüsünden station tasarıma terfi eden yeni Kia ProCeed ile ilgili detaylar haberimizde!

Kia ProCeed yenilendi: Adı dışında her şeyi farklı!

Bu zamana kadar üç kapılı hot hatch bir model olan ProCeed, tamamen yenilenerek sports wagon bir hale bürünmüş. Genel tasarımıyla sportif görünen araç, yılın başlarında tanıtılan Ceed Sportswagon’a göre 5 mm daha uzun ve 43 mm daha alçak. Ayrıca 594 litrelik bagaj hacmi de sınıfının en geniş yükleme alanlarından birisini sunuyor.

Altyapı tarafında konfora ve sürüş dinamiklerine önem veren Kia ProCeed, özel bir arka bağımsız süspansiyon geometrisine sahip. Ayrıca Ceed’e göre daha sert yaylar ve daha yumuşak viraj denge çubuğu da aracın sürüş karakteristiğini sağlama alıyor. Kaputun altında 120 beygirlik 1.0 litre T-GDI ve 140 beygirlik 1.4 T-GDI benzinli motorlara 136 beygir gücünde 1.6 litrelik CRDi Smartstream dizel motor eşlik ediyor. Tüm motor seçenekleri ile 6 ileri manuel ya da 7 ileri çift kavrama otomatik şanzımanın eşleştirilebildiğini belirtelim.

En üst paket olan ProCeed GT ise 1.6 litrelik T-GDI motorunda 204 beygir güç ve 265 Nm tork sunuyor. Metal alaşım detayların hakim olduğu GT versiyonunda farklı bir sportif direksiyon simidi de yer alıyor. Kia’nın Slovakya fabrikasında üretilecek olan yeni ProCeed, Avrupa pazarında önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

1 arasında 11












Read the whole post here.
 

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,808
1
4,131
3,770
İstanbul
Marka
MINI
Çok çok beğendim çizgisini. Zaten spor görünümlü vagonlar çok hoşuma gidiyor, bu da çok agresif olmuş
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım