Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Volvo Cars’ın yedi koltuklu, tamamen elektrikli yeni SUV’u Volvo EX90, güvenlik standartlarını daha da yükseltiyor ve daha sürdürülebilir bir yaşam tarzı sunuyor.
Volvo EX90 ile başlayarak, her yıl tamamen elektrikli yeni bir otomobil tanıtacağını belirten Volvo Cars; otomotiv endüstrisindeki en iddialılardan biri olan elektrifikasyon hedeflerine uygun olarak, 2030 yılı itibarıyla sadece tamamen elektrikli otomobiller satmayı planlıyor. Ayrıca, 2040 yılına kadar iklim nötr bir şirket olmayı hedefliyor.
İsveç köklerini yansıtan yeni tamamen elektrikli amiral gemisi Volvo EX90’ı Stockholm’de tanıtan Volvo Cars’ın, küresel ayak izini yansıtan modeli Volvo EX90, önümüzdeki yıldan itibaren ABD’de ve daha sonra Çin’de üretilecek. O zamana kadar, bu iki üretim tesisinin iklim nötr olması hedefleniyor.
İskandinav tasarımında yeni bir klasik olan Volvo EX90, işlevi takip eden biçim ilkesini tanımlıyor. Volvo EX90, güvenliği, verimliliği ve estetiği optimize etmek için çekirdek işlemcisinde...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım