HABER Tesla motorlu Honda Accord ile tanışın: Teslonda!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Tesla, elektriğin gücünü arkasına alarak içten yanmalı otomobillere adeta meydan okuyor. Bir modifiye ekibi de bunu değerlendirerek eski bir Honda Accord’u Tesla motoru ile güçlendirdi ve ortaya Teslonda adında bir canavar çıktı!

Teslonda’nın 0-100 süresi sadece 2.7 saniye!

Jimmy Built adlı bir YouTube kullanıcısının hayat verdiği proje, ilk nesil Honda Accord Hatchback üzerine inşa edilmiş. HSR Motors’tan satın aldığı Tesla performans motor ünitesini araca yerleştiren kullanıcı, motora güç sağlamak için Chevrolet Volt’un batarya paketinden faydalanmış. Altyapısal düzenlemelerin ardından ise ortaya 536 beygir güç üreten canavar bir araç çıkmış.

Kullanıcının yaptığı açıklamaya göre Teslonda, 0’dan 100 kilometre hıza 2.7 saniyede çıkabiliyor. Lastik durumu ve hava şartlarına göre bu süre 2.4 saniyeye kadar düşebiliyor. Drag için özel olarak üretilen aracın aşağıdaki videoda olduğu gibi performans sergilemesi durumunda rakiplerine toz yutturacağını söylemek ise yanlış olmaz.


Read the whole post here.
 

inzfatih

Fatih
Panpa
16 Eyl 2016
2,057
4,331
4,220
varsova
Marka
Porsche
har har har motor sesi cikmadiktan sonra rolantide gaza basinca kaputu sallamadiktan sonra 0.1 saniye olsa ne yazar.. uzaktan kumandali araclarin bile nitro yakitlisi makbul :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım