Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Elon Musk, Reusters ile yaptığı yayında, Roadster modelinden önce Cybertruck, Model Y gibi üretilmesi gerektiğini söyledi.
Tesla Roadster, 2017 yılında 2.Jenerasyonu ile karşımıza çıkmıştı. 0’dan 100 km/s hıza 2 saniyenin altında ulaşabilen bir elektrikli spor otomobil olan model, oldukça dikkat çekmişti. Reuters’da Joe Rogan ile bir radyo yayınına katılan Tesla CEO’su Elon Musk, Roadster modelinin pazarda daha önemli konumda olan diğer modellerden sonra üretileceğini açıkladı. Buna karşılık Joe Rogan, Elon Musk’a, “Bir Roadster satın almak istesem ne zaman alabilirim?” diye soru sordu ve Elon Musk cevap olarak, “Şimdilik bir tarih veremiyorum” dedi.
Elon Musk, Tesla Roadster ile alakalı, “Roadster modeli yemekten sonra gelen bir tatlı gibi. Ancak bizim öncesinde et, patates ve sebzelerden oluşan ana yemeği tamamlamamız lazım. Bu da şu anlama geliyor tamamlamamız gereken iki şey daha var, onlardan sonra...

Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,055
3
15,290
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Covid movid bahane, Roadster modelini uzun yıllar boyunca göremeyiz.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım