HABER Tesla Semi'nin "korkutucu" hızlanması kameralara yansıdı

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın ilk ticari modeli Semi, planlarda büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl yollarda olacak. Merakla beklenen Tesla Semi’nin ortaya çıkan hızlanma videosu ise görenlerin ağzını açık bırakıyor!

Sokaklarda yakalanan Tesla Semi’den güç gösterisi!

Elon Musk’ın “dünyanın en güçlü tırı” olarak tanımladığı Semi, Amerika’da bir test sürüşü esnasında ortaya çıktı. Oldukça yavaş şekilde ilerleyen Semi’nin sürücüsü, kamerayı fark ettikten sonra büyük bir süratle oradan ayrıldı. Tırın uzaklaşırken çıkardığı lastik sesi ise aracın gücünü gözler önüne seriyor.

Tesla Semi, açıklanan teknik verilere göre yük olmadan 100 kilometre hıza 5 saniyede ulaşabiliyor. 40 tonluk yüklü şekilde bu hıza 20 saniyede ulaşan araç, 480 ve 800 kilometre menzile sahip iki ayrı batarya paketi ile satışa sunulacak. 150.000 dolardan başlayan fiyatlara sahip Semi’ye ön sipariş verenler arasında Pepsi ve UPS gibi dev şirketler de bulunuyor.


Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım