Toyota, Start-up Ödülleri için başvuruları bekliyor

Toyota Start-up Ödülleri’ni başlatarak “Herkes İçin Hareket Özgürlüğü” felsefesi için en iyi çözümü arıyor…

Toyota%20Start-up%20%C3%96d%C3%BClleri_tcm-3043-1835680.jpeg


Girişimciliği desteklemek adına Toyota Motor Europe (TME) ve iş okulu ISDI ile birlikte oluşturulan Toyota Start-up Ödülleri’ne başvurular tüm Avrupa’dan alınmaya başlandı. Yarışma ile, insanların daha özgürce hareket etmelerini ve günlük yaşamlarını kolaylaştıracak yenilikçi çözümler sunan şirketler hedefleniyor. Toyota, Türkiye’den de insanların yaşam kalitesini artıran ve hareket özgürlüğü sağlayarak yenilikçi çözümler sunan başvuruları bekliyor.


Uzman bir jüri tarafından yapılacak değerlendirmeler sonucunda seçilecek 8 start-up projesi, Toyota Start-up Ödülleri’nin finalisti olacak ve 24-26 Şubat 2020 tarihlerinde Barselona’da girişimcileri buluşturan 4YFN etkinliğine davet edilecek. Finalistler, Toyota standında kurulacak ücretsiz bir sergileme alanına, Toyota sahnesinde çözümlerini sunmak için özel bir zaman aralığına, Toyota yöneticilerine, ziyaretçilere ve yatırımcılara kendisini tanıtma, şirketten iki üye için konaklama fırsatına da sahip olacak.

Uzman jüri üyelerinin önünde bir saha yarışmasına da katılacak projeler, TME ile işbirliği potansiyelinin yanı sıra eğitim ve mentorluk fırsatı sağlayan Toyota Hızlandırıcı Programı’na geçişle de ödüllendirilecekler. Toyota Start-up Ödülleri’ni kazananlar ise, 25 Şubat 2020’de 4YFN etkinliğinin ana sahnesinde Toyota tarafından duyurulacak.


Bu yarışma, Toyota’nın insanların özgürce hareket ettiğinde her şeyi başarabileceğine inanan “İmkansızı Dene” global hareketinin bir parçası olarak düzenleniyor. Toyota Start-up Ödülleri’ne katılmak isteyen şirketler 26 Ocak tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Başvurular, Toyota Startup Ödülleri’ne özel olarak hazırlanan internet sayfasında yapılabilecek: http://toyotastartupawards.com/
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım