HABER Toyota Supra üretim versiyonuyla ilk kez görüntülendi

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
2014 yılından bu yana gelişim ve test çalışmaları süren yeni Toyota Supra, üretime hazır son haliyle ilk kez görüntülendi. Merakla beklenen yeni Supra ile ilgili son bilgiler haberimizde!

Yeni Toyota Supra oldukça iddialı şekilde geliyor!

“GR Racing Concept” adlı yarış konseptiyle ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda görüntülenen model, tasarımıyla sevenlerini etkilemeyi başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde objektiflere takılan kamuflajlı test aracı ise geri dönen modelin bütün tasarım detaylarını gözler önüne seriyor.

Ön yüzünde geçmişi anımsatan yassı LED farları ile dikkat çeken otomobilin tampon ve kaput uçlarında fren soğutma kanalları yer alıyor. Aracın çift tonlu offset jantları ilk kez görünürken, arka bölümde spoyler yapısı ve F1 araçlarına benzer difüzör stopu dikkat çekiyor.

Casus çekimlerden yansıtılan iç mekan görüntülerinde ise pek bir detay göremiyoruz. Üç kolu direksiyon simidinin göze çarptığı araçta pek çok dijital kontrol ekranı görebiliriz. Yeni BMW Z4 ile aynı platformda ve fabrikada üretilecek olan otomobil, Alman üreticinin elinden çıkan bir V6 motora sahip olacak. Son olarak yeni Supra’nın 4 Ekim’de başlayacak Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılmasının beklendiğini belirtelim.

1 arasında 5






Read the whole post here.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cussler

srtkmc

Asfalt Kurutucu
19 Eki 2016
18
29
595
Z4 ile aynı platform da, aynı fabrikada üretilecek ve motoru da Bmw yapımı olacak :( Böyle bir araç niye yaptınız diye eleştiremem ama Supra adını haketmiyor benim gözümde de yazık gerçekten. Supra adını kullanmayın bari. Eclipse de suv oldu şimdi bir de lancer suv olacakmış. İlle japon diyorum her yerde olmuyor böyle şeyler :(
 

cnkakyz

Panpa
9 Eyl 2016
566
1,110
2,520
Ankara
Marka
Renault
Markaların ortak araç üretmeleri çoğu yönden mantıklı, iyi oldukları alanları araç üzerinde harmanlayabiliyorlar ama supra gibi ikon olmuş bir model böyle bir ortaklığa kurban gitmemeliydi.
 
  • Beğeni
Tepkiler: DouglasAdams

g.c.

Gökhan
Panpa
27 Eki 2016
1,543
2,716
3,570
Aydın
Marka
Mitsubishi
Japonlar mirasına sahip çıkar oysa.

Hiç acımıyorlar güzelim ikonik araçlara.
 

mecagil

Profesör
9 Eki 2016
670
1,139
2,320
Ankara
Marka
Ford
araç daha çıkmadan, nasıl bişey olduğunu görmeden bu kadar sert eleştirmek ne kadar doğru? Adamların ortak olduğu alman vw değil beyler, bmw :D Arabadan anlayan alman deyince akla, her ne kadar ikisi de turbo nesil ile beni üzmüş olsa da 1 porsche, 2 bmw gelir. Ben bu ortaklıktan kötü bi sonuç çıkacağını düşünmüyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım