Toyota, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayramlarında çocukları unutmadı.

Toyota-C-HR-23-Nisan-03_tcm-3043-1359470.jpg

Görsel Kaynağı: www.toyota.com.tr

21-23 Nisan tarihleri arasında Toyota plazalara gelen çocuklar, yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün geçirerek bayramlarını kutlayacaklar. Toyota, çocuklara bu anlamlı günde çeşitli hediyeler de verecek.

Toyota, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gelenekselleşen eğlenceli etkinliklerin yanında çocuklar için bir de sürpriz hazırladı. 21-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek "Toyota Çoçuk Şenliği ve C-HR Hybrid Test Sürüş Günleri" kapsamında C-HR Hybrid ile test sürüşü yapan ve Toyota model bir araç ile fotoğraf çektirenler bu fotoğraflarını #Toyotada23Nisan hashtagi ile Instagram hesapları üzerinden paylaşarak ünlü youtuber Orkun Işıtmak ile tanışma şansını yakalayacaklar.

"Toyota Çoçuk Şenliği ve C-HR Hybrid Test Sürüş Günleri" ile tüm Türkiye’ye yayılmış Toyota plazalara gelecek çocuklar doyasıya eğlenirken, aileleri de C-HR Hybrid ile birlikte tüm Toyota’ları test etme imkanı bulacaklar.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım