HABER Trial'de şampiyon Team Mobil 1!

hacioglukaan

Asfalt Kurutucu
7 Eyl 2016
47
118
685
Bursa
Marka
Fiat
2016 Türkiye Trial Şampiyonası 7. ve son yarışı, 05 – 06 Kasım 2016 tarihlerinde kısa adı BEYOFF olan Beykoz Offroad Kulübü tarafından, İstanbul Riva’da düzenlendi.

Organizasyon için özel olarak hazırlanan parkurda, 2 farklı etaptan oluşan yarışta, aynı anda 2 araç start aldı. 2 araç ve 4 yarışmacıdan oluşan takımların, zorlu arazi şartlarında, birbirlerine destek olarak tamamlamaya çalıştıkları yarış, 2 gün boyunca müthiş mücadelelere sahne oldu. 05 Kasım Cumartesi günü, 10 kapıdan oluşan Kayalar etabı, 06 Kasım Pazar günü ise Kamperest etabında, takımların birbirinden zor engellerde verdiği mücadeleler, offroad sevenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Toplamda 9 takımın start aldığı organizasyonda, 8 takım yarışı tamamlayabildi. İki gün süren organizasyon sonunda Oğuz Kağan Öztürk–Emin Ali Özgedik ve Andan Ofluoğlu–Selçuk Akan ekiplerinden oluşan Avc–Osmanlı Takımı birinciliğe ulaştı. Ertan Uçar–Berat Atagün ve Şencan Özkurt–Fuat Sarper ekiplerinden kurulu Team Mobil 1 ikinciliğin sahibi olurken, Onur Kırayoğlu–Oktay Gündoğdu ve Emir Ay–İhsan Pekayla’dan oluşan Magnum Motorsport takımı ise üçüncü sırada yer aldı. ”Team Mobil 1” bu ikincilikle elde ettiği puanlarla sezonu 2016 Türkiye Trial Şampiyonu olarak tamamlayan takım oldu.

Organizasyon, cumartesi günü, yarış alanındaki mobil Kızılay merkezinde “Kan Verin Hayat verin” daveti ile başlayıp pazar akşamı ödül töreniyle son buldu. Kızılay haricinde, Omurilik Felçliler Derneği misafirleri de özel alanda, yarışı izleme fırsatı buldular. Yarış sonunda, şampiyonlara kupalarını, organizasyonda da büyük emeği geçen, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ile Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük verdi.

Kaynak: TOSFED

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım