Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
2021 Türkiye Karting Şampiyonası ilk yarışı, 05-06 Haziran 2021 tarihlerinde Tuzla Belediyesi katkılarıyla Tuzla Motorsporları Kulübü tarafından İstanbul Tuzla Karting Park’ta gerçekleştirildi.
39 sporcunun katılımıyla gerçekleşen sezonun ilk randevusunda, Cumartesi günü Formula Junior üç yarışı ile mini, senior ve micro kategori ilk yarışları koşulurken, pazar günü de mini, senior ve micro ikinci ve üçüncü yarışları gerçekleştirildi.
Mini Kategoride birinciliği 10 yaşındaki İskender Zülfikari kazanırken, Teoman Hoşkin ikinci ve Erin Ünlüdoğan da üçüncü oldular. Mini Kadınlarda ise Melek Dorum birinciliği, Zeynep Büyükpınar ikinciliği ve Ada Karayel üçüncülüğü elde ettiler. Formula Junior’da Hakkı Dorum ilk sırayı elde ederken, hafta sonunu Sarp Arhan Or ikinci ve Yağız Topal da üçüncü sırada tamamladı. Ayşe Çebi en hızlı junior kadın olurken Leyla Sulyak ikinci sırada yer aldı. 15 sporcuyla en...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım