Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
14 yarıştan oluşan FIA Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) 2020 takvimi, FIA Dünya Motorsporları Konseyi tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi.
Takvimde yapılan düzenlemeler sonucunda; İspanya, Korsika ve Avusturalya rallileri takvimden çıkarılırken, Kenya, Yeni Zellanda ve Japonya şampiyonaya yeni eklenen ülkeler oldu. Son iki yıldır başarılı organizasyonlarıyla kendisine özel bir yer edinmeyi başaran Türkiye Rallisi’nin ise WRC takviminin 11.yarışı olarak 24-27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirileceği açıklandı.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Dünya Ralli Şampiyonası’nı Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük destekleriyle, geçtiğimiz yıl yeniden ülkemize kazandırmıştık. Geride bıraktığımız iki yıl boyunca da Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Sayın Bakanımız Dr...

Okumaya devam et...


 
A

Ali Aktar

Ziyaretçi
Yarışları merakla bekliyorum. Çok heyecanlı oluyorlar :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım