Türkiye'de Araç Alırken En Çok Hangi Renk Tercih Ediliyor ?

Türkiye'de en çok hangi renk araçlar tercih ediliyor ?

1.jpg


Because, we like buzdolabı

https://instagram.com/fordumnet?utm_source=ig_profile_share&igshid=xsa903se4y2h
 
Son düzenleme:

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
24 Mar 2017
9,898
2
24,175
5,320
İzmir
Marka
Toyota
Renkli arabayı yıkıyorsun su lekeleri bile kirli gösteriyor. Beyaz arabayı altı ay yıkama uzaktan bakınca yine temiz gözüküyor. Renkli araba, arabam her an temiz görünmeli diyen adam için eziyet. Buzdolabı meraklısı değilim ama gerçek bu.
Doğrudur 2 haftada 1 3 saat yıkama işlemim oluyor.Meşakkatli uğraş
 

cihanozturk

Takipçi
21 Şub 2019
2
1
20
Beyaz tabi ki :) Hem kiri göstermiyor hem de daha canlı duruyor. Ancak her modelin de kendine has hatları, keskinliği, menşei var. Dolayısıyla renkten ziyade öncelikle o rengi taşıyacak aracın modeli önemli.
 

FocusMonster

Profesör
Beta Programı
9 Ara 2018
701
864
1,770
Ülkemizde beyaz daha çok tutuluyor. Beyaz renkteki arabalara beyaz eşya(buzdolabı) denmesini pek mantıklı bulmuyorum. ( FF 3.5k beyaz renk kullanıcısı :) )

Esasında benim için araba alırken arabanın siyah ya da beyaz renkte olması önemli olur. Her ne kadar diğer renkler hoşuma gitse de (özellikle de sarı renk) aracın daha sade durması hoşuma gidiyor.

Ha aracın beyaz olması çok mu sıkıntı oldu? Olsun be abi. Başka renk kaplama yaptırır kendimizi avuturuz biraz. Tabi bu da ayrı bir masraf. :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım