Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
11 binden fazla üst segment otomobili sahipleriyle buluşturan Royal Motors, bugünden itibaren Türkiye’de kripto para ile ödeme kabul eden ilk otomotiv firması olacaklarını açıkladı.
Ödeme seçeneği olarak kripto para birimini destekleyen Royal Motors, Türkiye’de bir ilke imza attı. Bitci Teknoloji bünyesindeki Türk mühendis ve yazılımcılar tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk yerli blockchain platformu Bitci Chain’in ana coin’i olan Bitcicoin ile ödeme imkanı sağlanacak.
Türkiye’nin İlk Yerli Coini
2018 yılında bir blockchain araştırma ve geliştirme firması olarak Bodrum’da kurulan Bitci Teknoloji, kripto para alım satım platformu olan Bitci.com ile başladığı başarı hikayesini, Türkiye’nin ilk yerli blockchain platformu olan Bitci Chain ile sürdürüyor.
Üzerinde akıllı sözleşmeler çalıştırılabilen ve farklı token projeleri geliştirilebilen Bitci Chain ile şirketleri blockchain dünyasının ayrıcalıklarıyla tanıştıran Bitci Teknoloji, özellikle spor endüstrisinin hizmetine...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: gokglsy
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım