Türkiye'deki Otomobiller İçin Hayalim

kikiemre61

Senkromeççi
30 Kas 2019
5
6
70
35
İstanbul
Marka
Citroen
Şuan elektirikli araçlara yönelmek lazım illaki üretim olacaksa çünkü tam piyasası oluşmadı ve alt yapılar kurulmadı en mantıklısı bu fakat ülkemizde yerli çıkacak denilen elektirikli arabanın ithalden farkı olmayacak onada vergi koyulcak öyle vergi muaf filan olmaz inanmıyorum buna ben alıştırdılar vergi ödetmeye.

Hadi diyelim ürettik yada üreticez fakat bunun ne kadar boş balon olduğu belli oluyorki ben motor mezunu ayrıca raylı sistemler mezunuyum motor okurken önümde iki seçenek vardı peugeot yada ford seçebiliyordum taaa liselerde bu eğitimler verilip usta kalfa yetiştiriliyordu ayrıca extra puana göre mercedes vardı gerçekten elektirikli araç üretsek yada üretecek olsak ilk önce arabayı üretmekten daha önemli yeterli ve kalifiyeli iş alanları usta kalfa ve yedek parça alt yapısını kurmakdır varmı peki böyle bir girişim meslek liseleri ile ilgili tabiki yok yani hikaye üretsende tutmayacak ben çok önemli iş adamlarının ceolarından duydum bu çıkacak denilen araç 150 bin TL altında filan olmayacak alabilen varsa buyursun.
 

damrapestek

Damra Peştek
Düz Yol Gazcısı
18 Kas 2019
34
6
145
22
Adana
Marka
Ford
Tesla'nın patentleri herkese açık elektrikli otomobil geliştirmek istense ilk bakılacak yer zaten ancak gerçekten bir otomobil geliştirmek derdinde olan var mı yok hoş bu ülkenin otomobil üretmekten daha önemli meseleleri var onları da umursayan var mı yok.
Ben sadece otomobil kısmını ele almak istedim konumuzla alakalı olduğu için
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım