UBER Cezaları

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Dostlar,

Geçen hafta sabah UBER ile işe giderken gezici polis aracı durdurdu ve hem araca, hem de bana ceza yazdı. İlgili polis memuru bu cezayı UBER in ödeyeceğini, onlara ceza ya ilişkin belgeyi göndermemi söyledi. Ben de bu şekilde belgeyi gönderdim.

Uber den bana yapılan açıklama da, cezanın ödenmesini takiben tekrar iletişime geçileceğini belirttiler ancak herhangi bir ödeme henüz olmadı.

Her an sigortalarım atabilecek ve takibinde araba alma arefesinde biri olarak, bazı kişilerden bu yemiş olduğum (ve henüz ödenmediğini düşündüğüm) cezanın, araç alım satımı veya bir başka mülk edinme sürecinde problem yaratabileceğini duydum.

Böyle bir şey olur mu ?
Mesela yarın gidip araba almaya kalksam, noter de bundan dolayı işlem yapılamaz mı ?

Ne dersiniz ?

Bu ara da, Internet vergi dairesinde 7-8 önce sahibi olduğum dönemde yediğim bir kaç ceza var. Bunlar yüzünden ne araba alırken, ne de satarken sorun yalamadım. UBER ile ilgili cezayı göremedim.
 
Son düzenleme:

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Bir şirket adına ödenmemiş vergi cezası olsa bu söylenen olasılık dahilinde olabilir. Ancak şahısa yazılmış bir cezanın otomobil alım veya satım sürecinde sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Tabi bu sadece tahmin, konuya daha vakıf arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin.
 

Toprak

Toprak
Faforitçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
6,846
26,151
5,720
Ankara
Marka
Skoda
Böyle şeyler alırken değil satarken sıkıntı olur eğer sıkıntı olma durumu varsa
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım