Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Hyundai Avrupa Tasarım Merkezi, İtalya’nın ünlü tasarım enstitüsü Turin Istituto Europeo di Design ile ortak bir tasarım projesi gerçekleştirdi.
Bu işbirliği çerçevesinde, 2021-2022 akademik yılı, “Ulaşım Tasarımı” bölümünden mezun olan öğrencilerin bitirme tezleri ele alındı. Tam 4,40 metre uzunluğunda ve hidrojen güç aktarma organıyla çalışan ve aynı zamanda sürüş keyfini yüksek performansla birleştiren konseptler, öğrencilerin hayal dünyasıyla hazırlanırken Hyundai Avrupa Tasarım Merkezi de tecrübelerini genç yeteneklerle paylaşmış oldu.
Hyundai Avrupa Baş Tasarımcısı Thomas Bürkle önderliğinde çalışmalarını sürdüren öğrenciler, bu önemli projede hazırladıkları üstün çizimlerle Hyundai’nin “İnsanlık için İlerleme” marka vizyonuna da katkıda bulundular. Sadece hazırladıkları tasarımlarla ilgili değil, aynı zamanda Hyundai’nin Akıllı Mobilite Çözümleri Sağlayıcısı olma vizyonuna da yardım eden öğrenciler, çevresel, sosyal ve ekonomik bir bakış açısıyla sürdürülebilirliğe de destek...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım