Vernik atmasına çözüm arıyorum

insanerunner

Murat
Düz Yol Gazcısı
21 Tem 2020
33
42
195
Kocaeli
Marka
Dacia
Selamlar şirket çıkması 2017 Superb araca şirket kaplaması giydirilmiş. Şirket aracı satılığa çıkartmış ve aracın kaplamasını sökmüşler. Bu işlem yapılırken aracın belli kısımlarında vernik atması olmuş (boya atması değil). Bu vernik atmaları araç beyaz olduğu için pek belli olmuyor ama yine de insan verniksiz binmek istemez. Vernik atması olan arabaya tekrar vernik atılırsa boyanın mikronu değişir mi? Ayrıca satarken "boyalı" statüsüne geçer mi?
YouTubeda arattığımda güneş yanığı videoları çıktı. Acaba vernik atması problemini güneş yanığına müdahele eder gibi çözebilir miyiz?
 

2jzihtiyar

Reis
Beta Programı
23 Şub 2018
3,062
6,940
5,020
github.com
Marka
BMW
Vernik atarsanız mikronu yükselir, işini yapan ekspertizlerden birine giderseniz boya değil sadece vernik atıldığını anlarlar. Öncesini sonrasını fotoğraflarla kanıtlarsanız sorun yaşama ihtimaliniz minimuma iner
 
  • Beğeni
Tepkiler: insanerunner ve bt

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
Vernik atması problemini bende yaşıyorum. Boyası bitmiş arabaları bile boyasız hayata döndüren adamlar, vernik atmasının tek çözümü komple boya dedi. Bunun çözümsüz bir sorun olması çok saçma geliyor bana. Hadi bizimki on altı yaşında arabada, bari üç yaşında Superb boyanmasın.
 
  • Üzgün
  • Beğeni
Tepkiler: insanerunner ve bt

Safaks

Şafak Şahin
Takipçi
29 Ağu 2020
3
1
20
37
İstanbul
Marka
Seat
Lokal vernik atabilirler aslında. Araç beyaz olduğu için çok belli olmaz. Yapılırkende video fotoğraf vs çekilirse satılırkende problem olmaz. Lakin lokal yapacak usta nerde :)
 

YaMaN

Göksel Yaman
Profesör
15 Eki 2016
208
819
2,085
40
İstanbul
Marka
Ford
Maalesef Tekrardan vernik atılması dışında yapılacak birşey yok. Ayrıca vernikte micron değerini yükseltir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Basri Amca

s-works

bayram başkaya
Asfalt Kurutucu
17 Tem 2020
10
17
595
33
Esenyurt
Marka
Volkswagen
Olması gereken tekrardan boyamak. Geçici çözüm olarak ,vernik kalkan bölgeye vernik uygulaması yapılabilir (Geçiş yerleri belli olacaktır) Kuru boya üzerine atılan vernik pek tutunamaz. ortalama 2 yıl civarında tutunabilir. Satarken o kısım iş bilen kişiler tarafından anlaşılır. Alıcının titizliğine göre önemsiz de olabilir, arabayı almama sebebi de olabilir. Çok rahatsız oluyorsanız boyatın. Siz kullanırken kaza yapıp boyatmayacağınızın garantisi yok .
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım