Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Volkswagen’in modüler elektrik platformu (MEB) temelinde geliştirdiği ilk tam elektrikli modeli ID.3, Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen güvenlik testlerinden 5 yıldız almayı başardı.
ID.3, Avrupa’da satışa sunulan otomobillerin tasarımlarını, teknik yapılarını ve güvenlik performanslarını, çarpışma testleri sonrasında titiz biçimde denetleyen bağımsız güvenlik kuruluşu Euro NCAP tarafından 5 yıldızla ödüllendirildi. Böylece, yüksek güvenlik sistemlerini tüm modellerinde ön planda tutan ve MEB konseptinin de en önemli parçası haline getiren Volkswagen, ilk tam elektrikli modeli ID.3’te çalışmalarının karşılığını aldı.
ID.3, ön ve yan darbe, boyun darbesi, otomobilden çıkarma gibi önlemlerin incelendiği “Yetişkin Yolcu Güvenliği” kategorisinde yüzde 87 ile derecelendirildi. Model, “Çocuk Yolcu Güvenliği” kategorisinde ise yüzde 86 gibi oldukça yüksek bir derece elde etti. Değerlendirmede, önden veya yandan bir çarpma durumunda, çocuk koltuğu sistemlerinin sağladığı koruma...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım