Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Alman otomotiv devi Volkswagen, bir süredir logosunu yenilemek üzere hazırlıklar yapıyor. Son dönemde yıpranan imajını güçlendirecek olan marka, Eylül ayında yeni logosunu da içinde barındıran büyük bir duyuru yapacak.
Volkswagen, logosunu ve kurumsal kimliğini güncelliyor!
Eylül ayında kapılarını açacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda bütün gözler Volkswagen’in üzerinde olacak. Alman marka, evinde düzenlenen fuarda yeni logosu ve kurumsal kimliğini ziyaretçiler ile paylaşacak. “Yeni Volkswagen” mottosuyla duyurulacak 2 boyutlu yeni logo ile marka üç kola ayrılıyor. İçten yanmalı motorlara sahip modellerde bundan böyle kullanılacak logo beyaz olurken, GTI versiyonların logolarında ise kırmızı renk ön plana çıkacak. ID serisi elektrikli otomobiller ise açık mavi rengin hakim olduğu bir logo ile gelecek...

Okumaya devam et...
 

ahmet.kocak

Profesör
18 Mar 2017
280
268
1,445
38
ankara
Marka
Kia
Volkswagen kadar degerinin ustünde konumlanmış, algı operasyonu cekilip manipüle edilmiş bir marka daha yoktur bu ulkede. Passat alan, mercedes E almış havası yaşar ve yaşattırmaya çalışır, hatta bmw 5 leri elestirir, beğenmez. Audi a6 almak enayiliktir der, pasat dururken. Kendi süper akıllıya çünkü... Golf alan bmw 3 leri beğenmez, 4 lere laf söyler. Tendline manuel polo alan, dunyanın en kaliteli arabasına bindiğini söyler. Say say bitmez. Unutmada ekleyelim fanboyları da ayrıca ünlüdür, bıktırır ve lanet ettirirler. Tüm bunlar doğus grubunun ve ceo'sunun başarısıdır. Çünkü çok önceleri çözmüşlerdir ki bu millet, ne versen yer. Yeter ki algisını saptir. O nedenledir ki yine aynı algı yönetimiyle adını cok iyi bildiginiz "saltbae"ci arkadaşın etlerini güzel güzel gecirerek yedirirler yine millete. Bu da ayrı bir başarı örneğidir, takdir edilmelidir. Cehalet kötüdür, eğitim şarttır. Ancak unutulmamalıdır ki egitim cehaleti giderebilir, eşeklik baki kalır.
Konuyla ilgisini anlayamadım.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım