Volvo Servis Önerisi

QuickShift

Düz Yol Gazcısı
12 Ocak 2019
2
1
245
Merhaba, İstanbulda yaşıyorum, ülkemize hollandalı bir nato askerinin getirdiği ama giderken burada bıraktığı bir aracı satın aldım. Volvo 850 2.5T Station Wagon. Aracın periyodik olarak değişmesi gereken parçaları bile değişmemiş gereğinden fazla orijinal bir motoru var, bu yüzden sağlam bakımlara ihtiyacı var. Aynı zamanda ilk aracım olduğu için çok tanıdığım yok açıkçası. Güvenilir olan ve uzak durulması gereken volvo ustalarını bilenlerden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 

nacker

Profesör
12 Ocak 2019
433
809
1,645
İstanbul
Maslak'ta Gençler volvo'da Bülent usta çok önerilir, titiz diyorlar.
Ustadan ziyade parça konusunda bir uyarıda bulunayım, uzak doğu malı parçaları havalı markalar altında satıyorlar, nordic gibi. Alayı kalitesiz ve arabayı tamirden çok orta vadede daha fazla masrafa sokan ürünler. Ucuz parçadan uzak durun derim yani, yoksa arabanın volvo olmasının bir anlamı kalmıyor standart dışı yedek parçalarla. Hele bir de çok orjinal diyorsunuz, kalitesiz parçalarla orijinalliği bozulmasın çünkü temiz denebilecek 850 çok az kaldı piyasada.
Kaliteli (avrupa üretimi) yahut orijinal parçalar da bir hayli pahalıdır bilginiz olsun. Özellikle son artan döviz kurlarıyla beraber. O da güzelin kusuru denebilir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım