Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Volvo Car Turkey Genel Müdürü Magnus Boman, C40 ile aynı segmentte yer alan Türkiye’nin yerli elektrikli SUV modeli hakkında konuştu.
2030 yılına kadar tamamen elektrikli bir otomobil üreticisi olmayı hedefleyen ünlü üretici Volvo, yeni elektrikli otomobili C40 Recharge’ı Türkiye’ye getirdi. Model hakkında açıklama yapılırken yerli otomobil TOGG’a değinildi.
C40 Recharge’ın Volvo’nun geleceğini temsil ettiğini söyleyen Volvo Car Turkey Genel Müdürü Magnus Boman, “Tamamen elektrikli C40 Recharge sadece teknik özellikleriyle değil aynı zamanda tasarımıyla da geleceğe bakış açımızın önemli bir parçası. 2040 yılına kadar tamamen döngüsel bir iş modeline geçmeyi planlayan bir otomobil şirketi olarak, 2025 yılına kadar yeni Volvo otomobillerindeki malzemenin yüzde 25’inin geri dönüştürülmüş ve bio-tabanlı içerikten oluşmasını hedefliyoruz” dedi.
Magnus Boman TOGG hakkında sorulan sorulara ise, “Bugünün dünyasında yeni bir marka zaten elektrikli olarak doğmak zorunda. Togg’un şarj ağı...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım