Yamaha Ybr125 2 kişi uzun yol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa.e

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
2,884
8,361
4,570
25
İstanbul
Marka
Volkswagen
Yapılır mı diye sormayacağım yaptık onu paylaşayım dedim :D
Samsun'dan Yason Kilisesi'ne gittik kuzenimle 140km mesafe. Kamp kurduk bir gece kaldık sabah geri döndük.
Ne kadar yakıt tükettik bilmiyorum ama bir depo bitmedi. Genelde 70-100km hız arasında gittik. Arka ayaklıklarda yarım saatte ayak uyuşturacak kadar titreşim vardı tek silindirden dolayı :D
Yollar Bolaman ayrımına kadar yoğundu ama eski yol tarafına dönünce çok güzel virajlar ve müthiş manzaralar var kesinlikle gidip görmelisiniz. Bi tarafta yemyeşil ağaçlar bi tarafta karadeniz insan hangisine bakacağını şaşırıyor. Eğer yolunuz düşerse tünele girmek yerine eski yolu tercih etmenizi tavsiye ederim şiddetle.
Çadır kurma faslına gelirsek kilisenin ilerisinde düzlük alanlar ve masalar var, rüzgar çok ama gene de uygun. Yiyecek içecek malzemelerinizi yanınızda götürün mümkünse çünkü yöre esnafı dışardan gelene biraz tokmakçı gibi geldi bana. Malum motor olduğu için her şeyi yanımıza alamadık. Hele kilisenin yanındaki kafenin sahibinden hiç medet ummayın, kap kacak yıkayacağız çeşmeniz var mı dediğimde çeşme yok cevabı beni dumura uğrattı.
Termede çay ocağında adını unuttuğum bir okul müdürünün bize ısmarladığı çaylar için de burdan teşekkür ederim belki denk gelir okur hocam :)
Bir kaç da fotoğraf atıp konuyu kapatayım arkadaşlar okuduğunuz için teşekkürler :)
Sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim :)
NOT: Fotoğrafları ekleyemedim boyut fazla olduğu için çaresi nedir biri söylerse ekleyebilirim :D
 

mustafa.e

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
2,884
8,361
4,570
25
İstanbul
Marka
Volkswagen
@surmeklazim bizim rotamızda eğim çok çok az olduğu için rahattık ama solla(yama)malarda 3 haneli hızlara çıkamama sıkıntısı oldu. Benim de motorla ilk uzun yolculuğumdu kendi motorumu alınca güzel planlarım var japonyaya gitmek kadar çılgın olmasa da :D
 

cyberbatu

Elit Apaçi
30 Eyl 2016
72
43
970
hocam motosiklelt kullanmayı öğrenenler için bisiklet kıvamına gelir zamanla nasıl satacağını şaşırırsın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım