Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yeni jenerasyon Yeni BMW 1 Serisi, dizel ve benzinli motor seçenekleri ile Türkiye’de satışa sunuldu.


Üçüncü nesli ile çok daha sportif bir görünüme kavuşan yeni BMW 1 Serisi, markanın yeni tasarım anlayışı çerçevesinde şekillendirildi. Üstün şasi sistemleri ve yenilikçi teknolojilerin yanı sıra BMW’nin genlerinde yer alan tüm temel sürüş dinamiği bileşenlerinin ve kontrol sistemlerinin entegrasyonu, BMW 1 Serisi’nin her koşulda üstün yol tutuş kabiliyeti sunmasını Yeni BMW 1 Serisi sağlıyor. Bugüne kadar 1.3 milyon adetten fazla üretilen BMW 1 Serisi, yeni jenerasyonu ile yakaladığı bu başarıyı devam ettirmeyi hedefliyor.

TlXvo_1570605857_3614.jpg


Yeni BMW 1 Serisi’nin Türkiye’ye BMW 118i ve BMW 116d olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle geldiğini görüyoruz. Biri benzinli biri dizel olan bu modellerde First Edition...

Okumaya devam et...
 
  • Beğeni
Tepkiler: gokglsy

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,104
45,653
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Icinde disinda ne donanim, malzeme sunarsan sun 235 bin tl'den baslayan fiyatlarla bence baslamadan biter. C segment arabanin baslangic fiyatina gel.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,104
45,653
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Lutfen o bir premium
Head up display ozelligi diger markalardan daha uzun omurlu ahahhd
Vallahi kafayı kırıp böyle bir parayı c segment bir araca vereceksem bile malzemesine, içine dışına aldanmam. Gider normal markalardan birini gırtlak doldurur alırım daha iyi. Zaten otonom sürüşe kadar diğer normal markalarda da bir çok özellik artık mevcut. Neticede bu segment araçların sunduğu sürüş kalitesi de aşağı yukarı aynı. Sırf fazladan iki tane plastiği mıncıklayacağım diye dolu c segment parasına boş c+ almazdım. Ama en nihayetinde hiç birini bu paralara almazdım o ayrı konu :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım