Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Amerikan efsanesi Ford Bronco geri döndü. Yeni teknolojileri ve özellikleri ile karşımıza çıkan model, Off-Road yeteneği ve kapıların çıkarılabilmesini ile de dikkat çekiyor.
İki farklı gövde tipi bulunan model ister iki kapılı ister dört kapılı olarak satın alınabiliyor. Çıkarılabilir tavan ve kapıları sayesinde de arazi şartlarına da fazlası ile uyum sağlayan model 7 ileri manuel ya da 10 ileri otomatik şanzıman ile satın alınabiliyor.
Jeep ile rekabet edecek olan yeni Ford Bronco eski tasarımını koruyarak günümüze uygun bir tasarım ve teknoloji ile karşımızda çıkmış durumda. Kapıların ve tavanın çıkarılabilmesini ile dikkat çeken model 35 inç varan jantlar sayesinde de arazide kullanımında oldukça iddialı.
Tasarım açısından bahsettiğimiz gibi eski modeli ile benzer hatları koruyan model yine yuvarlak far tasarımı ön ızgaranın ortasında yer alan yatay Bronco yazısı ve çamurluklardaki detaylar ile eski modelle tasarım olarak çok benziyor...

Okumaya devam et...


 

applejack35

Panpa
2 Ocak 2018
339
1,012
2,695
31
Karşıyaka
Marka
Hyundai
bayıldım bayıldım bayıldım.. uzun süredir yeni model hiç bir araba beni bu kadar heyecanlandırmamıştı. gerçekten çok beğendim.

 
  • Beğeni
Tepkiler: Sirius
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım