Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yeni nesil Ford F-150 ile ilgili bir çok söylenti vardı. Ford ise bu sebepten ötürü Ford yöneticisi Kelli Felker aracılığı ile The Detroit Free Press adlı Amerikan gazetesine bir röportaj verdi.
Kelli Felker, yaptığı açıklamada yeni jenerasyon Ford F-150’nin üretiminin ertelemesi gibi zorunlu durumun olmadığını aksine yeni Ford F-150’nin yıl sonundan itibaren satışa sunulacağını açıkladı. Yeni nesil Ford F-150’nin 12 Ekim ile 9 Kasım tarihleri arasında modelin üretimine başlanacağı söyleniliyordu. Ford yetkilisi Kelli Felker, bu söylentinin doğru olduğunu ve bu tarihler arasından yeni Ford F-150’nin üretimine başlanacağını da açıkladı.
Yeni jenerasyon Ford F-150’nin siparişlerin ise 15 Temmuz tarihinden itibaren verilebileceği söyleniliyor. Bu durumda aracın resmi tanıtımının ise Temmuz ayının başlarında olması bekleniliyor.
ABD’de satış adetleri yüksek olan modelin ilerleyen zamanlarda hibrit ve...


Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım