Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Pazara sunulduğu günden bu yana, elde ettiği satış rakamlarıyla en başarılı Avrupalı otomobil ünvanına sahip Golf, sekizinci nesliyle bu başarısını devam ettiriyor.
Volkswagen’in, 2020 yılında Avrupa’da satışa sunduğu Golf modelinin sekizinci nesli, pazara hızlı bir giriş yaptı. Yaklaşık 312 bin adet satış rakamına ulaşmayı başaran model, Avrupa’nın en çok satılan modeli oldu.
Golf 8 sayesinde, önceki nesillerde elde edilen başarı hikayesini kesintisiz şekilde sürdürdüklerini söyleyen Volkswagen Binek Araç CEO’su Ralf Brandstätter, Yeni Golf’ün segment standartlarını belirlemeye devam ettiğini söyledi. Brandstätter: “Koronavirüs salgınının lansman dönemine olumsuz etkilendirinden dolayı Golf, yılın ikinci yarısında daha hızlı ilerlemek durumundaydı. Özellikle GTI, GTD ve GTE gibi önemli versiyonlarının da piyasaya sürülmesiyle üçüncü çeyrekte yeniden ivme kazandı.” dedi. Hibrit modellere yönelik yoğun talebin de bu başarıya katkıda bulunduğunu söyleyen Brandstätter “Yılın sonuna...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım