Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Güney Koreli üretici Hyundai, Amerika Birleşik Devletleri için daha önce Venue adını verdiği yeni bir kompakt crossover modelini tanıtmıştı. Şimdi ise ABD ve Güney Kore versiyonu olan yeni Hyundai Elantra modelini tanıttı.
Yeni Hyundai Elantra; Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısı, çift 10.25″ boyutlu ekran düzeni gibi Sonata’da bulunan teknolojileri getiriyor. Ayrıca model tarihinde ilk defa hibrit bir motor seçeneği de duyuruldu.
Hyundai-Elantra-1-1.jpg

Yeni Tasarım, Yeni Platform
Şu anda ülkemizde satılan makyajlı Elantra, tamamen yeni bir tasarıma kavuşmuş ve eski versiyonuna hiç benzemeyen model günümüz otomobilleri ile rekabette uygun bir hale gelmiş durumda. Güncellenen platformu sayesinde aks mesafesi yaklaşık 25 mm, toplam uzunluğu ise...

Okumaya devam et...


 
S

selim

Ziyaretçi
opelin yeni aracını daha çok beğendim ben hatta tasarımı da bence harika
 
  • Wow
Tepkiler: kenblock

furkankaya585597

Profesör
8 Eyl 2016
1,778
1,064
2,420
Yüksek hacimli motor görüp saydırmaya gelmiştim ama 1.6 hibrit motoru görünce şaşırdım. Amerikalılar sonunda dünyayı da düşünmeye başladı.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım