HABER Yeni KIA Cerato tüm beklentilere hitap ediyor

cgrkn

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
34
14
595
Sportif tasarımı ve düşük yakıt tüketimiyle KIA ailesinin en beğenilen modellerinden biri olan KIA Cerato, 1.6L dizel ve otomatik vites seçeneğiyle de KIA yetkili satıcılarında otomobil sevenlerle buluşuyor. 64,900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan KIA Cerato’da sunroof ve ısıtmalı koltuk gibi Premium özellikler de Concept Plus versiyonunda standart olarak KIA müşterilerine sunuluyor.

Dinamik ve güçlü modern tasarımın yanı sıra pek çok yeni nesil özelliğin bir araya geldiği KIA Cerato’nun 1.6L dizel ve otomatik vites seçeneği de KIA yetkili satıcılarında.

Yenilikçi teknolojileri ve rekabetçi fiyat seçenekleriyle C segmentine liderlik yapan sedan araçlardan biri olan KIA Cerato, düşük yakıt tüketimiyle de sınıfının en ekonomik seçenekleri arasında yer alıyor.

64,900 TL’den başlayan fiyatlarla otomobil sevenlerle buluşan KIA Cerato, yenilikçi tasarımıyla sürücüleri konforlu bir sürüş deneyimiyle buluşturuyor.

KIA Cerato, 4.3 inç renkli dokunmatik ekranlı müzik sistemi ve geri görüş kamerasıyla birlikte cazip fiyat seçenekleriyle de KIA müşterilerini mutlu etmeye devam ederken, satışa sunulan tüm versiyonlarda ön ve arka park sensörünün yanı sıra hız sabitleme sistemi de standart olarak sunuluyor.

Cerato ile özdeşleşen düşük coupe tarzı tavan yapısı, şık silueti ve motor üstü kabin tasarımı yeni KIA Cerato’da korunurken, ayrıca 2.700 mm’lik dingil aralığı, 1.780 mm genişlik, 1.445 mm’lik yükseklik ve 4.560 mm’lik uzunluk ile daha geniş bir iç hacim avantajı sağlıyor.

KIA Cerato’da üç farklı sürüş modu, farklı motor seçenekleri, çok noktalı enjeksiyon sistemi, tork verimliliği sağlayan yedi vitesli çift kavramalı şanzıman, krom kapı kolları, ısıtmalı koltuklar, bol sayıda eşya saklama imkanı sağlayan saklama bölgesi, geri görüş kamerası gibi bir çok donanım mevcut, kısacası her detay düşünülmüş.

KIA, dünyada pazarında olduğu gibi Türkiye’de de istikrarlı bir büyüme performansı sergilemek için yenilikçi modelleriyle otomobil sevenleri buluşturmaya devam edecek.

Herkese güvenli ve keyifli sürüşler !








Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 

Necati Erdoğan

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
92
18
970
41
Kırşehir
Cerato zengin donanımlarıyla gelince, Elantra da Elit Plus Sunroof donanımı getirdi. Cerato + : * Isıtmalı koltuk * Ön park sensörü * Kulakçıklardan vites değişimi Elantra + : * Anahtarsız giriş ve çalıştırma * Navigasyon Hangisi işinize gelirse.
 

gencfotografcl

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
37
18
595
Dayım da 2006 model cerato vardı ve o arabayla gitmediğimiz yer kalmamıştı malzeme kalitesi pek kaliteli değil di ama konforu ve zamanına göre olan orta sınıfa hitap eden cazip donanımıyla istenileni karşılayacak düzeyde bir otomobildi ve 8 sene sonra 300 bin km yapmasına rağmen hiç bir arızası da yoktu ve hep derli toplu mütevazi yapısıyla beni hep cezbeden bir otomobil olmayı başarabilmişti cerato bunun da bir test videosu yakın zamanda gelirse memnun oluruz
 

Mehmet55

Profesör
8 Eyl 2016
255
361
1,395
Marka
Opel
İçi 2006-2007 yılından kalmış gibi. Fiyatı da öyle avantajlı değil, pek başarılı olacağını düşünmüyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım