Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yeni NISSAN JUKE, bisikletli ve yaya algılama gibi yenilikçi, aktif güvenlik teknolojileri ile bağımsız test organizasyonu Euro NCAP tarafından en güvenli küçük SUV otomobili seçildi.
JUKE ayrıca, yüksek kuvvetli çelikten gövdesi ile sağlam ve direnci arttırıcı yapısıyla yolcu emniyeti açısından çok önemli bir yapıya sahip. JUKE’un bu özelliği herhangi bir darbe sırasında darbenin yolcuya ulaşmadan önce kuvveti emiyor ve dağıtıyor. Yeni JUKE bu özellikleriyle Euro NCAP’ten yetişkin korumada %94, çocuk korumada ise %85 olarak puanlandı.
Savunmasız yol kullanıcılarına dair muazzam koruma
Bisikletli ve yaya koruma testlerinde %81’lik puan alan Yeni JUKE, sahip olduğu Bisiklet ve Yaya Tanımalı Akıllı Acil Durum Frenleme Sistemi, Akıllı Hız Yardım Sistemi, Trafik İşaret Tanıma Sistemi, Akıllı Şerit Müdahale Sistemi, Arka Trafik Geçiş Alarmı ve Kör Nokta Müdahale...

Okumaya devam et...


 

dthhasan

Hasan H Ayan
Sanmıyorum :)
Beta Programı
23 Ara 2017
4,267
16,107
5,720
çanakkale
Marka
Renault
Garip tasarımlı b -c arası suv tasarımının babasıdır juke.chr ye kaptırdığı farklı ama yakışıklı algısını geri almaya çalışıcaktır.coupe tasarımlar hayatı çok zorluyor ama.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım