Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yüksek hacimli bir üreticiden çıkan ilk SUV-Coupe olan Yeni Renault Arkana, şık, ferah, sportif, teknolojik ve konforlu kimliğiyle alışılagelmişin dışına çıkıyor.
Enerji verimliliği ve daha düşük CO2 emisyonu ile sınırları zorlayan modele, yeni E-TECH 145 hibritin yanı sıra 12V mikro hibrit 1.3 TCe 160 benzinli motor eklendi. Lansmanından bu yana Avrupa’da daha şimdiden 10 binden fazla alıcı bulan modele gelen yeni motor seçenekleri bu başarıyı daha da ileri taşımaya yardımcı olacak.
Geçtiğimiz Mart ayında Avrupa lansmanı gerçekleştirilen Yeni Renault Arkana, şimdi E-TECH 145 hibrit motor ile maksimum sürüş keyfi sunuyor. Modelin 1.2 kWh 230 V batarya ile donatılmış tam hibrit çözümü, fişe takmayı gerektirmeksizin elektrik enerjisinin tüm avantajlarını sağlıyor.
Tasarım, genişlik ve teknolojiden ödün vermeyen SUV-coupe modelinin direksiyonunda tamamen elektrikli modda WLTP standartlarında şehirdeki sürüş süresinin yüzde 80’ine ulaşılabilirken, sessizlik ve konfor hissi dikkat...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım