HABER Yeni Renault Clio ön tanıtımı ile karşımızda

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Renault’un başarılı B-hatchback modeli Clio, beşinci jenerasyonu ile yollara inmek için gün sayıyor.

Yeni Clio’nun gövde altına baktığımızda ise gözümüze çarpan ilk detay arka frenler oluyor. Prototipin arka frenlerinde kampana kullanılması, en azından baz versiyonda disk fren görmeyeceğimizi gösteriyor. Dijital gösterge paneli, 2. seviye otonom sürüş ve R-LINK2 multimedya sistemi gibi teknolojik yenilikler ise oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

2019-renault-clio2.jpg


Clio hakkında neler biliyoruz?

CMF-B platformunu kullanacak yeni Renault Clio, kaputunun altında 1.0 ve 1.3 litrelik benzinli ile 1.5 litre dizel motor seçenekleri taşıyacak. Bursa’da tasarlanıp üretilecek hibrit motor seçeneği ise daha sonra ayrıca duyurulacak.

Büyük gün ise yarın!

Read the whole post here.
 
  • Beğeni
Tepkiler: emre16 ve tequila

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
İç mekan çok hoş duruyorda bir türlü şu tablet ekranlara ısınamadım emanet gibi duruyorlar
Valla yapacak şey yok bu işin normali bu oldu. Ben de gömük ekranı daha çok seviyorum. Yalnız bu ekran büyük ihtimalle opsiyondur, normal versiyonda ekran havalandırma üst sınırında biterse bir nebze insani görünebilir. Bu aracın en çok eleştirilen yeri iç mekanıydı bu sefer oraya baya kastırmışlar. Her modelde LED farlar starndart. Boyutlar küçülmüş, bagaj artmış.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Akın ve petrich

spartacus

Elit Apaçi
22 Tem 2018
291
483
945
Marka
Alfa Romeo
arkadaşlar şu ekran meselesini kabul edemedik gitti. artık araçlar bu şekilde üretiliyor bunu kabul edelim artık. bu en nihayetinde clio. belli ki gömük ekran+joystick maaliyeti yüksek bir şey. ayrıca kimisi de bu şekilde seviyor olabilir. ne ekranmış arkadaş herkes ekranı konuşuyor. aracı konuşalım biraz da

ben aracı çok beğendim. hele ki st line olmayan çirkinlik abidesi fiestalardan çok daha şık olmuş. yeni nesil motor şanzımanlar da güzel. renault iyi iş çıkarmış gibi duruyor
 

dthhasan

Hasan H Ayan
Sanmıyorum :)
Beta Programı
23 Ara 2017
4,266
16,103
5,720
çanakkale
Marka
Renault
Mükemmel olmuş.geçen gün 10 years challange yapıldığında da demiştim 2012 de çıkan bile tasarımsal olarak(kişisel görüşüm)üretildiği yılın önündeydi.şimdi ise segmentinin önünde .
 
  • Beğeni
Tepkiler: btrvysl

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
Malzeme kalitesi, tasarımının yarısı kadar bile iyi olursa; iç mekan hakikaten muhteşem olmuş diyebiliriz.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım