HABER Yeni Suzuki Swift Türkiye'de

ferfurkan

Furkan Ceylan
Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
150
30
995
Suzuki Swift yeni nesliyle Türkiye’de satışa sundu. Tasarım olarak markanın yeni DNA’sını taşıyan yeni Suzuki Swift, lansman dönemine özel 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
Tasarım konusunda markanın yeni DNA’sını taşıyan yeni Suzuki Swift’in ön yüzünde LED farlar ve geniş hava girişleri ön plana çıkıyor. C sütununa gizlenen arka kapı kolları ile bulunuyor. Yeni Suzuki Swift’in stop grubunda da LED teknolojisi kullanılıyor.

2018-yeni-kasa-suzuki-swift-15-1.jpg


Yeni Suzuki Swift’in iç mekanında ise 9 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Bu ekran, USB, AUX ve Bluetooth bağlantısına imkan sağlıyor. Gösterge panelinde ise 4,2 inçlik TFT renkli yol bilgisayarı bulunuyor.

2018-yeni-kasa-suzuki-swift-23-1.jpg
Yeni Suzuki Swift’nin 242 litrelik bagaj hacmi bulunuyor koltuklar katlandığında ise bu rakam 556 litreye yükseliyor.

Yeni Suzuki Swift’in kaputunun altında ise 90 HP güç ve 120 NM tork üreten 1.2 litrelik dört silindirli benzinli motor bulunuyor. GL donanım paketinde 5 ileri manuel şanzımanla gelen model GLX donanım paketinde ise değişken oranlı CVT şanzımanla satışa sunuluyor. GL donanım paketi lansman dönemine özel 90 bin TL’den, GLX donanım paketi ise 106 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Yeni Suzuki Swift’in manuel şanzımanlı versiyonu ile 100 km’de ortalama 4.7 litre yakıt tüketimi sunuyor.

Yeni Suzuki Swift’in donanım listesinde ise ABS, EBD, ESP, BAS, yokuş kalkış desteği, sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları ve lastik basınç uyarı sensörü bulunuyor. Anahtarsız çalıştırma sistemi, otomatik iklimlendirmeli klima, hız sabitleyici, 4,2 inç renkli yol bilgisayarı, 9 inçlik bilgi-eğlence ekranı, navigasyon, USB, AUX ve Bluetooth bağlantısı, 4 hoparlör + 2 tweeter müzik sistemi, elektrikli ön ve arka camlar, otomatik yanan LED farlar, LED gündüz farları ve 16 inç alaşımlı jantlar GLX donanımında standart olarak sunuluyor.

1 arasında 24

























Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım