Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Volkswagen, SUV model ailesinin yeni üyesi T-Roc Cabriolet için Frankfurt Otomobil Fuarı’nı bekliyor.
Volkswagen, T-Roc Cabriolet’in dünya prömiyeri ile SUV sınıfına bir yenilik daha getiriyor. İlk olarak 12-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Frankfurt Otomobil Fuarı’nda (IAA) tanıtılacak Yeni T-Roc Cabriolet’nun 2020 baharında Avrupa’da pazara sunulması planlanıyor.
Kompakt SUV segmentinde Volkswagen’in ilk üstü açık modeli olan T-Roc Cabriolet, etkileyici dış tasarımı, SUV modellerin karakteristik özelliği olan yüksek koltuk oturumu, esneklik ve yüksek sürüş keyfiyle başarılı bir kombinasyon olarak sunuyor.
Bir geleneğin devamı: Yumuşak tavan
T-Roc Cabriolet, Beetle ve Golf’ten sonra klasik yumuşak tavan geleneğini devam ettiriyor. Tam otomatik tavan yalnızca dokuz saniyede açılıyor ve 30 km/s’e varan hıza kadar otomobil hareket...

Okumaya devam et...


 

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,496
1
4,808
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Biraz düz kafa olmaktanmı bilmiyorum ama suv ve cabriolet kelimeleri ya da kısaltmaları bir araya geldiğince zihnimde uyandırdığı ilk intiba görmemişliğin bu kadarı oluyor. Zaten pek çok insanın suv isteklerinin temelinde ego tatmin etmek kendini yüksekte görmek gibi kabul edemedikleri bir bilinçaltı gerçeği var, bunun nirvanasına çıkıp cabriosuna da saldırabileceklerini düşünüyorum. Kapitalizmin bir oyunudur bu ciddi ciddi düşüncem bu :) Eskiden coupe ve cabrio dendiği zaman spor araçlar akıllara gelirdi yakışırdıda onlara bu kasa tasarımları. Ama suv de cabrio olayını hiçbir zaman mantık sınırlarım içerisinde şahsen ben kabullenemeyeceğim. Özünde MPV seven bir insanım. Suv ler ne bagaj ne iç mekandaki ferahlık anlamında bana bir mpv nin rahatlığını veremedi bu güne dek.
 

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,809
1
4,131
3,770
İstanbul
Marka
MINI
at şeyine kelebek konmuş gibi şu cabrio suv'lar. Evoque'un o güzel çizgisine rağmen, ilk çıktığında leş demiştim, canlı Alman plakalı gördüğümde de düşüncemi tasdiklemiştim. Bu da aşırı çirkin ve tuhaf duruyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: cansermo ve Bilal
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım