HABER Yeni Toyota Supra Nurburgring'de görüntülendi

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Bir dönemin efsaneleşmiş spor otomobil modeli Toyota Supra, 16 yıllık uzun bir aranın ardından 2018’de yeniden otomobilseverlerin karşısına çıkacak. FT-1 konseptiyle ana hatlarını açık eden ve sık sık kamuflajlı bir şekilde görülen otomobil şimdi de Nurburgring pistinde test edilirken yakalandı.

Daha önce sızdırılan görüntülerine nazaran dikkat çekici bir değişikliğin göze çarpmadığı yeni Supra’nın ağır kamuflaj altındaki test süreci devam ediyor. Bu yüzden genel hatlarının çok zor görülebildiği otomobilin arkasına doğru kıvrımlanan profili FT-1 konseptini hatırlatırken, arka tarafın neredeyse tamamını saran spoyler de gözlerden kaçmıyor.

Yeni Supra’nın motor sesi hakkında casus videoya göre bir fikir yürütmek zor. Ancak görüntülerden anlaşılacağı üzere otomobilin özellikle virajlardaki denge dağılımının ve düzlük hızının iyi olduğunu söylemek mümkün.

Toyota Supra, Japon markanın BMW ile yaptığı işbirliği kapsamında 2018’de yollara çıkacak Z5 ile aynı platformda üretilecek. Bundan ötürü kaputunun altında BMW üretimi 6 silindirli bir motorun olması beklenen otomobilde 2.0 litre hacminde hibrit bir motor seçeneği de sunulabilir. Bu motorların 355 ile 405 beygir arası güç ürettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

14-24 Eylül 2017’de düzenlenecek Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda tanıtılması beklenen efsanevi modelin sipariş alımına 2018’in ilk çeyreğinde başlanması bekleniyor. Otomobilin fiyatı konusunda net bir rakam telaffuz edilmese de küçük kardeşi GT86 göz önüne alındığında 6 haneye yakın rakamları düşünmek işten bile değil.




1 arasında 16
















Kaynak: tr.motor1.com

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım