Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Frankfurt’ta otomobil Fuarı’nda Volkswagen üç dünya prömiyerini birden gerçekleştiriyor. Marka hem tam elektrikli ID.3 modelini ve T-Roc’un üstü açık versiyonu Yeni T-Roc Cabriolet’i tanıttı.
Volkswagen markasının bu yıl düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı’nda (IAA) en önem verdiği konuların başında ‘Elektromobilite’ geliyor. Marka, “Elektromobilite” stratejisi ile 2025 yılına kadar pazara sunmayı planladığı 20 farklı elektrikli model ve 1 milyon satış hedefi ile dünya lideri olmayı hedefliyor. Otomotiv dünyasının efsanevi modelleri arasında yer alan Beetle ve Golf’ten sonra Volkswagen markası için yeni bir dönemin başlangıcı olarak ifade edilen Volkswagen ID.3 ilk olarak Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sergileniyor. Volkswagen, tam elektrikli ID. model ailesinin ilk üyesi olan ID.3 ile “0 Emisyon” mobiliteyi milyonlar için ulaşılabilir ve...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım