HABER Yeni Volvo XC40'a talep tavan yaptı

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
İsveçli otomobil üreticisinin ödüllü crossover-SUV modeli Volvo XC40 dünya genelinde 80.000 siparişe ulaştı. Bu gelişmelerin ardından firma otomobilin üretimini artırma kararı verdi.

Volvo, XC40’a gelen yoğun talebin ardından Avrupa ve Çin pazarlarındaki üretimini artırıyor. Volvo, Belçika ve Çin’de fabrikalarında üretilen otomobillerin artacağını açıkladı. Artışın 2019’un ilk yarısından itibaren başlayacağı söylenirken, ne kadar bir artış olacağının bilgisini ise paylaşmadı.

XC40’ın elde ettiği başarının ardından V40’ın yeni neslinin de Kompakt Modüler Platform üzerinde temellendirileceği açıklamasını yapan Volvo, elektrikli otomobillerinde de aynı platformu kullanacağını belirtti. 2019’da ortaya çıkacak firmanın ilk elektrikli otomobilin ardından, Volvo XC40’ın ürün gamına da elektrikli motor seçeneği eklenecek.


Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım