Haberler

Lexus RC-F sahibi olmak BMW M4’ten daha pahalıya patlıyor




Lexus RC-F’in İngiltere’deki resmi satış fiyatı duyuruldu. En büyük rakibi olarak görülen BMW M4’den daha pahalı bir fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı. RC-F için 59995 Pound’luk bir başlangıç fiyatı istenirken, BMW M4, 56635 Pound’luk başlangıç fiyatına sahip.

Ayrıca en ucuz M4 manuel şanzıman ile satın alınabiliyorken, Lexus kullanıcıları için böyle bir seçenek bulunmuyor ve sadece “Sport Direct Shift” adı verilen otomatik şanzımanı tercih edebiliyorlar. BMW M4 otomatik şanzıman ile tercih edildiğinde aradaki fark o kadar fazla olmasa da, 59135 Pound’luk fiyatı ile daha uygun kalmayı başarıyor.

M4’ten daha fazla silindire ve daha fazla güce sahip olan RC-F, BMW’nin 3.0 litrelik çift turbo, sıralı 6 silindirli, 425 hp gücündeki motorunun karşısına; 5.0 litrelik, 450 hp gücünde, atmosferik V8 ile çıkıyor.

Eğer karbonfiber seviyorsanız, Lexus RC-F Carbon versiyonunu da sunuyor.  Bu versiyonda, karbonfiber kaput, tavan ve arka spoiler bulunuyor. Ayrıca tork yönlendirmesi yapan difransiyel ve 19 inç boyutundaki jantları ile standart modelden ayrılmayı başarıyor. Ancak bunun için 69995 Pound’luk fiyatı göze almanız gerekiyor.

Şu anda ön sipariş için açık olan aracın, ilk teslimleri Ocak 2015’te olacak.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu