Haberler

Skoda Rapid 1.6 TDI Elegance (2013)




‘Daha ulaşılabilir bir Octavia’ olarak özetlenebilecek Rapid, Çekler’in kendilerini kanıtlama yolunda attığı emin adımlardan bir diğeri.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Günübirlik dolu depo ile kiraladığımız bu araçla yanımdaki arkadaşın üstün mahareti sayesinde ön tekerler 25 bar sağ arka teker 26 bar sol arka teker 14 bar hava ile Ankara’dan Denizli – Acıpayam’a yola çıktık.

    Giderken 120 km sabit hızda ve denizlinin mesai çıkışı trafiğine yakalanarak Acıpayam’a 4.5 yakıt ortalaması ile girdik.
    Acıpayam’da ben lastikleri farkedip 32 bar hava bastım hepsine ve 140km nin altına düşmeden 4.8 litre yakıt ortalaması ile geri döndüm.

    Ankara’ya girdiğimde 35km menzil vardı, depoyu tekrar doldurdum teslim etmek için ve 191.5 liralık mazot aldı araba. Toplamda 1050km yol yapmışız.

    Artılar =>
    Yakıt –> Mükemmel
    Şanzuman –> düşük devirlerde titreten ama sorunsuz geçiş ve performansa sahip.
    Konfor –> Sınıfına göre kaliteli malzemelerle donatılmış geniş hacimli iç mekan.

    Eksisi =>
    İzolasyon –> Tam anlamıyla hayal kırıklığı, 2014-38 üretimi comfort sınıfı Dunlop lastiklerle alabildiğine asfalt gürültüsü, 100km den itibaren bariz farkedilen rüzgar gürültüsü (hava açık 35 derece)

    Paylaşmak istedim 🙂

  2. 2014 veya 2015 dizel rapid ile fiat egea 1.3 urban multijet arasında kararsız kaldım. kendim 130 kilo 180 boya sahibim rahat edeceğim ve eşiminde rahat kullanıbileceği araba arıyorum eşim yeni öğreniyor araba kullanmayı. çok kararsızım yardım edin lütfen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu