Haberler

Mitsubishi Evolution için özel bir seri çıkartıyor




Yeni modeli 2015’ te gelecek ama önümüzdeki birkaç ay içerisinde bir özel versiyon gelmesi bekleniyor. Bu serinin adı ‘’ Özel  Action Model ’’ olacak. Tuhaf ismine rağmen Mitsubishi fazladan beygir gücü ve performans geliştirmeleri ile beraber verileceğini söyledi. AutomotiveNews’ in haberine göre toplamda 2,000 yada 2,500 adet yapılacak olan modelin 6 ay içerisinde üretiminin tamamlanması bekleniyor. Japon şirket ABD pazarı için İngiltere’ de sadece FQ-440 MR modelini dönüştürme seçeneğine gidebilir. İngiltere için geliştirilen ultra özel modelde 2.0 litrelik motordan 440 Hp güç ve 558 Nm tork elde ediyor. Eğer Mitsubishi sihirini gerçekleşirip FQ-440 MR modelini modifiye ederse Kuzey Amerika için çok uçuk rakamlar bekleniyor. Mitsubishi’ nin gelecek planlarını merak ediyorsanız Gran Turismo Vision Konsept’ te bulunan XR-PHEV Konsept ve XR-PHEV Evolution’ a bakabilirsiniz.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Ralli kurallarından dolayı 2 litreden büyük motor yapmamaları hep ilgimi çekmiştir.Evolution efsanesi hiç bitmez umarım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu