Haberler

2015 Volkswagen Eos Final Edition




Bu yılın başlarında tanıtımı yapılan 2015 Eos Final Edition’ ın detayları açıklandı. Final Edition temelde Eos Sport ve bi-xenon farlara, siyah aynalara, 18 inch Vicenza stili alaşımlı jantlara sahip. Ayrıca spor süspansiyonlar sayesinde otomobilin sürüş yüksekliği birkaç milimetre alçaltılmış. İç mekanda Cornsilk Bej/Vienna deri koltuklar, alüminyum kaplamalar ve siyah güneşlikler ile kontrast dikişler kullanılmış. Yağmur sensörlü silecekleri ve geri görüş kamerası da mevcut.

Standart modelde olduğu gibi, Eos Final Edition’ da 2.0 litre 4 silindirli turboşarjlı motoru ile 200 Bhp güç ve 280 Nm tork üretiyor. Gücünü 6 ileri otomatik şanzımanı ile aktaran modelde fabrikanın verdiği yakıt tütketim verisi şehir içinde 10.6, şehir dışında ise 7.8 litre. Eos Final Edition kısa süre içerisinde 39,165 $’ dan satışa başlayacak.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vJbM1N0CnIk]

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. vw eos u bir türlü oturtamadı hiç akıcı değil ne bilim opel coscada gibi bir tasarım yada farklı bir yanı yok çok standart bide buna çok para isterler 😀 olmamış bu hiç hoş değil bir vw kullanıcısı olarak yakıştıramadım 😀 kınıyorum zaten millet olarak hep kınıyoruz 😀

    1. Katılıyorum yoruma. Aslında iyi kullanılacak bir araç ama vw kullanamıyor. İçi golf 6 ve Polo karışımı bir şey (artık sıkıldık). Ön taraf Polo arka taraf Jetta. Pek ilgi çekmiyor çünkü her parçası tanıdık geliyor artık. Üstüne birde golf 80 bin ise bu en aşağı 90 bini bulur. Tek farkı üstü açılır olması ama diğer donanımları kesin golf 7 den aşağıdadır. Vw de bunun farkında ama Mecbur böyle olmak zorunda. Yoksa orta sınıf cabrio araba olmaz. Ya hiç olmaz yada üst sınıf olur… Buda arada kalmışlık durumu biraz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu