Haberler

Yeni Corsa OPC ilk kez otoparkta görüntülendi




2015 Opel Corsa OPC önümüzdeki ay düzenlenecek Paris Motor Show öncesi gün yüzüne çıktı.

Yeni gövde kiti ve çift renkli alaşım jantlarla ilk defa otoparkta görüntülenen yeni Opel Corsa OPC’nin kaputunun üzerinde bulunan büyük hava delikleri ve krom malzeme kullanılmış çift egzozu dikkatlerden kaçmıyor.

Üç kapılı yeni Corsa OPC, genlerinden gelen mavi rengiyle de göz kamaştırıyor. Yayınlanan rapora göre 1.6 litrelik dört silindirli SIDI teknolojisine sahip motorun 197 HP (147 kW) gücünde 300 Nm tork değerine sahip olması bekleniyor.

Yeni Corsa OPC, 2 Ekim 2014 tarihinde Paris Motor Show’da Opel ve Vauxhall markalarının ortak düzenleyeceği basın toplantısında tanıtılacak.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. öncelikle polo gti ya sağlam bir rakip ama gel gelelim şanzıman konusunda GM opele gerekli desteği sağlamıyor artık 8 ileri otomatik şanzımanı artık araçlarında kullanmaları lazım !!!ayrıca manuel viteslisini ben bu aracı niye alıp tercih ediyim zaten çoğunlukta bu yüzden bu arabayı almaz
    197 HP (147 kW) gücünde 300 Nm tork değerine sahip olması bekleniyor. eğer böyle bi güç ile gelir ve 0-100 değeri 7 saniye olursa işte o zaman baya bi gülerim 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu