Haberler

Yeni Espace Görücüye Çıktı




Renault, yeni Espace modelinin fotoğraflarından oluşan bir seti önümüzdeki hafta yapılacak olan Paris Auto Show’dan hemen önce yayınladı. Aracın önümüzdeki hafta içinde Paris Motor Show’da tanıtılması bekleniyor.

Bundan önceki dört jenerasyon da MPV segmenti için üretilmiş araçlardı. Renault’nun bu yeni beşinci jenerasyon Espace modeli ile crossover segmentini hedeflediği gözlemleniyor. Üretilmeye başlanacak olan modelin geçen yıl Frankfurt Motor Show’da tanıtılan Initiale Paris konsepti ile büyük benzerlikler taşıdığı gözlemleniyor. Modelin dört jenerasyonu da kutu şeklindeki tasarım anlayışı ile üretilmişti fakat yeni Espace’ın oval hatlarıyla eski jenerasyonlardan uzaklaştığını söyleyebiliriz.

Detaylar hakkında elimizde fazla bilgi olmasa da Renault’un yine beş veya yedi koltuk ile aracı piyasaya çıkaracağını söyleyebiliriz. Araç yeni bir platform olan CFM1 ile üretilecek ve sadece dört silindirli turbo beslemeli motorlar ile piyasaya çıkacak. Fotoğraflara baktığımızda aracın içinde büyük bir dokunmatik ekran göze çarpıyor. Yüksek versiyonlarda led stopların ve led farların kullanılacağı da belirtiliyor.

Araç 2 Ekim’de Paris Motor Show’da resmi olarak tanıtılacak.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. yahu arkadaş önler yanlar felan güzelde ne dir o arkanın durumu ne de olsa önden bakınca arka görünmüyor diye mi böyle çirkin yapıyorlar. aklıma arka tasarımı çok hoş görünen bir araba gelmiyor

    1. o toplar bize satılacağı zaman teneke 15 üstüne kapat kıytırık pirelli görmessin bile arabanın kusurlarını baksana camurluk 17 18 ile dolmuş 🙂

  2. acaba dizel olarak memlekete ne gelicek,benzin 4 silindir demek bildiğin 7 lt bismillah hep renonun yeni araçlarında consept aracı seri üretime sokmuşlar hissediyorum ayrı bir mix sergiliyorlar yeni hatlar çoook yaratıcı.. teşekkürler..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu