Haberler

2015 Porsche Cayenne ve Cayenne GTS göründü




Porsche, özellikle spor modeli olacak olan Cayenne GTS için özel bir spor paket dizayn edildiğini duyurdu. Bu paket daha geniş çamurluklar ve yan tasarım ile birlikte geliyor. Karartılmış farlar, 20-24mm alçaltılmış gövde ve 20 inch alaşımlı jantlar, spor egzoz sistemi, yüksek performanslı frenler, gövde rengi ek aksanlar ve Porsche aktif süspansiyon sistemi bu paketin diğer öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Gücünü 3.6 litrelik çift turbolu V6 motordan alan araç, bu motorla 440 beygir güce ve 600 nm torka ulaşıyor. Model 0-100 hızlanmasını 5.2 saniyede tamamlıyor ancak Sport Chrono opsiyonu ile satın alırsanız bu süreyi 0.1 saniye geri çekebilirsiniz. Modelin maksimum sürati 263 km/s.

Porsche, GTS dışında bir de giriş seviyesi Cayenne modelini satışa sunacak. Bu modelde 300 beygirlik 3.6 litre V6 motor yer alıyor. Model 8 ileri Tiptronic S şanzımanıyla birlikte 0-100 hızlanmasını 7.7 saniyede tamamlayıp maksimum 230 km saat hıza ulaşabiliyor. Ayrıca modele eklenen start-stop sistemi ile yaklaşık 0.7 litre yakıt tasarrufu ve kilometrede 23 gr daha az karbon salınımına sahip.

Her iki model de Şubat ayında Almanya’da satışa sunulacak ve Cayenne için başlangıç fiyatı €65,427, Cayenne GTS için ise başlangıç fiyatı €98,152 olacak.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Eskiden Porsche Ferrari gibi ultra zenginlerin bindigi bir markaydı şimdi sokaklarda bir sürü görür olduk. Bana göre özel marka ayrıcalıktır. yani ulasilamamazliktir ender olmaktir trafikte Mercedesten fazla Porsche gorur oldum mercedesle Porschenin benim gozumde yeri aynidir Mercedesin slr’i var Porschenin 911i var diger modelleri premium olarak geciyor ama bir Ferrari bir Bugatti veya Lamborghini hatta Aston Martin bunlar bana göre çok üst düzey ender görülen markalar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu