Haberler

Standart Range Rover yetmez diyenlere




Eğer İngiltere’de geniş bir araziye sahip tarihi eser değeri taşıyan bir eviniz var ise sahip olmanız gereken iki şey daha var demektir bir adet özel yapı av tüfeği ve bir adet Range Rover. Artık bu ikisine tek bir paket ile sahip olabilirsiniz. Land Rover’ın SVO (Special Vehicle Operations) birimi ile İngiliz silah üreticisi Holland&Holland’ın birlikte çalıştığı özel üretim Range Rover hem bu ikiliyi bir araya getiriyor hem de en pahalı Range Rover olma özelliğinide taşıyor. 146,900 poundluk Range Rover Autobiography Black’i 180.000 poundluk fiyat etiketi ile geride bırakan özel seri aynı zamanda en lüks Range Rover ünvanın da sahibi.

Dışarıdan bakıldığında Holland&Holland’a özgü yeşil rengi ve ön ızgarası ile diğer Range Roverlardan ayrılan özel serideki esas değişiklikler iç mekânda saklı. Holland&Holland’a özgü özel koltuklar, yenilenen ön ve orta konsol malzemeleri, elektrikli ceviz ağcından sehpalar, özel aydınlatma sistemi ve usb şarj soketleri bu değişikliklerden bazıları.

Ayrıca aracın vites kutusu tünelinin üzeri dahil her yeri kaplayan özel deri ve bagaja monte edilebilen deri kaplı alüminyum bir çift Holland&Holland tüfek alabilen saklama bölümü ise bu özel seri Range Rover’ın kendine has diğer özellikleri.

Önümüzdeki 3 yıl boyunca toplamda sadece 120 adet üretilecek olan özel seri 339 Hp’lik 4.4 litre SDV8 dizel ve 510 Hp’lik 5.0 litre LR-V8 Supercharged motor seçenekleri ile birlikte alınabilecek.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. muhteşem bir işçilik en alt resimde sadece arka koltuklar bile konforun en üst noktası .

  2. giderken uyurum ben bunda kaza engelleme sistemide vardır kesin frene falan basıyodur o döşemeden evim olursa yaptırcam çok heves ettim acayip bişey 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu