Haberler

Geleceğin Audi’si: Prologue




Audi A9’un 1 haftadır internette gezen fotoğraf ve videosunun ardından Audi Prologue konsept isimli, Coupe bir versiyonun da çizimleri ortaya çıktı. Audi’nin Ingolstadt’daki tasarım merkezinde yeni tasarım şefi Marc Lichte tarafından tasarlanarak Audi’nin geleceği hakkında fikirler veren Prologue konsepti, bu ayın sonunda Audi A9 ile birlikte Los Angles Auto Show’da sergilenecek.

Marc Lichte’nin, MLB Evo platformundan yararlanarak tasarladığı Prologue konseptinin;  5,1 m uzunluğunda, 1,95 m genişliğinde ve 1,39 m yüksekliğinde olacağı belirtiliyor. Audi ile özdeşleşen tek parça olan devasa ön ızgara tasarımının daha keskin hatlarla ortaya konulacağı konseptte kendine has ön farlara yer verilirken arka tasarımında ise A7 modeline benzer bir far tasarımı kullanacağı gelen bilgiler arasında.

Audi’nin resmi tanıtımını dahi yapmadan geleceğin alman otomobillerinin amiral gemisi olarak lanse etmeye başladığı Prolouge’un, A9’da olduğu gibi çift turbolu, 600 bg güç üreten, V8 4.0 lt bir motorla donatılması ve farklı bir model adıyla birlikte 2017 yılında satışa sunulması bekleniyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. A9’un müthiş bir araç olacağından eminim ancak bu prologue’un burun yapısı bildiğin Ford Mustang edalarında. Hatta trapezoid ızgara baya belli ediyor bu benzerliği,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu