Haberler

Avustralyalı pilot hastaneye kaldırıldı




Formula 1`in önde gelen isimlerinden Mark Webber, Brezilya`nın Sao Paulo kentindeki yarışta kaza geçirmesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

Avustralyalı yarışçı bu kazanın benzerini 2003 yılında yine aynı virajda yaşamıştı. 6 saat süren dayanıklılık yarışında Webber, ilk olarak kendinden daha yavaş giden bir arabaya daha sonra ise duvara çarparak durabilmişti.

Tecrübeli pilot son yaptığı kaza sonrasında sedyeye alınırken baş parmağıyla iyi olduğunu göstererek sevenlerinin yüreklerine su serpti.

Takim arkadaşi Romain Dumas konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mark Webber`in adı sorulduğunda cevap verdiğini, nerede olduğunu bildiğini ve iyi göründüğünü belirtti. Yarış organizatörü ise; “Webber şu an uyanık ve bilinci yerinde. Detaylıca muayene edilebilmesi için daha donanımlı bir tıp merkezine götürüldü.” sözlerini sarfetti.

Emektar pilotun Resmi Facebook sayfasında ise durumundan endişelenecek birşey olmadığı ve önlem maksatlı olarak geceyi hastanede geçireceği açıklandı.

 

http://www.youtube.com/watch?v=SlzKR8t-4As

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu