Haberler

230 beygirlik MINI Cooper JCW tanıtıldı




Twin-scroll turbo beslemesi sayesinde dört silindirli motorundan 320 Nm tork elde edilen ve bu torkla birlikte 0-100 hızlanmasını sadece 6.3 saniyede tamamlayabilen MINI, bu sırada sertliği arttırılmış süspansiyonlar ve güçlü frenleri sayesinde her zaman kontrol altında tutulabiliyor. Yeni MINI yapılan diyet operasyonu ile selefinden tam 100 kg daha hafif ve bu aracın sadece 6.0 lt/100 km olan yakıt sarfiyatını açıklıyor.

2015 MINI Cooper JCW gösterişli bir aero kit ile birlikte sunuluyor ancak bu eklenti aerodinamik katkısından ziyade sadece görsel olarak modelin standart versiyonundan ayırt edilmesini sağlıyor. Bu kitle birlikte ön tamponunuza bir lip ve üst kısmında büyük hava alıkları ekleniyor. Yeni yan etekler yeni spoiler ve arka difüzör de bu paketle birlikte gelen diğer eklentiler arasında. Model aynı zamanda 17 ya da 18 inçlik jantlarla tercih edilebiliyor.

 

İç tasarıma geçtiğimizde ise deri direksiyon, spor pedal ve ek olarak çeşitli alakantara trimler modelde yer alıyor. MINI Cooper JCW resmi olarak 2015 NAIAS’da tanıtılacak. (Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu