Haberler

BMW 6 serisine makyaj




BMW, Detroit’te yapılacak olan North American International Auto Show’a bir ay kala makyajlı 6 serisini tanıttı.

Çok radikal değişiklikler olmasa da makyajla beraber ön tampon ve böbreklerde küçük değişikliklere gidilmiş. Ayrıca modele standart olarak LED farlar ve sis farları dahil edilmiş. Ayrıca arka tamponda da hafif bir değişiklik yapılmış. 6 silindirli modellerde egzoz çıkışları artık daha büyük.

Makyajla beraber modele 5 yeni gövde renk seçeneği de eklenmiş. Bunlar; Jatoba Metallic, Glacier Silver, Cashmere Silver, Mediterranean Blue ve Melbourne Red.

6 silindir modellerde yeni 17″ jantlar kullanılacak. 8 silindirli modellerde 18″ jantlar kullanılacak, 20″ jantlar ise opsiyon olarak alınabiliyor.

Aracın içindeki değişikliklere baktığımızda; derilerde ve trimlerde küçük değişiklikler yapılmış. Kahverengi ahşap işlemeler de iç mekanda kullanılmış. Güncellenmiş Head-Up Display ve BMW ConnectedDrive da tabi ki araçta yerini almış.

Motor seçeneklerinde bir değişiklik yok. Modelin M versiyonu M6, V8 4.4-litre çift turbo bir motora sahip. Bu motor 560 beygir gücünde ve 680 Nm tork üretiyor. M6, 0-100 km/h hızlanmasını 4.2 saniyede tamamlıyor. Maksimum hızı 250 km/h ile sınırlandırılmış. Opsiyon ile hız sınırı kaldırılabiliyor.

Ayrıca tüm modeller ekstra ücret ile xDrive olarak satın alınabiliyor. Fakat xDrive bulunan modeller artık “hydraulic steering assistance” teknolojisi ile yollarda olacak.

Makyajlanmış 6 serisinin tanıtımı tüm detaylarıyla 2015 Ocak ayında Detroit’te organize edilen North American International Auto Show’da yapılacak.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Eski farların şekli bence daha güzeldi. 4 Serisi LCI makyajlanmasında daha güzel farlar kullanılaccak (muhtemelen 4 serisi concept modelindeki led’ler). Keşke 6’da da onlar kullanılsaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu