Haberler

VW Golf R lansman serisi tükendi




Volkswagen 500 adetle sınırlı olan Yeni Golf R lansman sürümünün 12 saat içinde tükendiğini gururla açıkladı. Teslimatları 2013 yılının son çeyreğinde Avrupa’da başlayan Golf R için Amerika’da yaşayan Golf hayranları düne kadar beklemek zorunda kaldı. Şirket sözcüsü Leigh Anne Sessions ‘Autoblog’ dergisine verdiği röportajda online siparişlerin 00:01′ de açıldığını ve 10.30′ da stokların tükendiğini söyledi.

Bu özel serinin ilk 500 aracından birine sahip olmak isteyenlerin 39,910$ fiyat etiketine sahip araç için 500$ depozito ödediği açıklananlar arasında.

Bu seride standart olarak sunulanlar arasında; Lapiz Blue adı verilen metalik bir renk, üzerinde 19 inçlik Cadiz-style alaşımlı jantlarla birlikte yaz performans lastikleri, bi-xenon farlar, Fender ses sistemi ve GPS navigasyon yer alıyor.

Bu özel aracı satın alanların aynı zamanda, karbonfiber içeren ‘VolkswagenDriver Gear R’ aksesuar setine, paslanmaz çelikten yapılmış bir anahtarlığa, özel ‘Volkswagen R’ saatine ve ‘VIN’ adı verilen özel bir sertifikaya sahip olacakları açıklandı.

2.0 litrelik TSI motora sahip olan Golf R lansman serisi, maksimum 292 beygir güç ve 380 N/m tork üretiyor. Ayrıca 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip olan bu araçta 6 ileri vitesli DSG şanzıman görev yapıyor. Aracın 0’dan 96 km/h hıza 4.9 saniyede çıktığı ve maksimum süratinin 250 km/h olduğu açıklananlar arasında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu