Haberler

Jeep, minik Renegade yapabilir




Jeep, Renegade’in altında konumlandıracağı küçük crossover sınıfı bir araç üzerinde çalışıyor. Henüz fikir aşamasında olan bu proje, gelecek günlerde minik Renegade’in tanıtılması ile sonuçlanabilir.

Şirketin CEO’su Mike Manly, NAIAS’te büyüyen pazar yüzünden Renegade’den daha küçük crossoverlara sıcak baktıklarını söyledi. Henüz tam bir karar veremediklerini belirten Manly, küçük araçların yeteneklerinin hacimlerinden dolayı kısıtlandığını ve yetenek kelimesinin de Jeep markası için anahtar kelimelerden birisi olduğunu söyledi.

Renegade’den daha küçük bir aracın yapılmasının işlevsellik sağlaması yönünden çok zor olacağını ve böyle bir aracın Amerika dışı pazarda beğenilmesinin zorluklarını vurguladı. Fiat Panda Cross hakkında bu küçüklükteki bir araç için inanılmaz yetenekli diyerek, O’nu kendilerine örnek alacaklarının sinyallerini verdi.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu